Valentín 2016

14. február 2016

Na svätého Valentína 2016 sa v priestoroch Art Hotela Kaštieľ uskutočnil už piaty krát po sebe Valentínsky večer. Všetci zamilovaní strávili príjemný večer v Jeszenákovej sále a Dražkóciho salóniku v sprievode klavíra.

Hostia si mohli vychutnať menu plné delikates, pripravené šéfkuchárom Rastislavom Miklovičom:

Predjedlo
Mousse zo syra Brebis, termizovaný losos, zlatá repka, koriandrové želé, nibs, schizzo

Polievka
Krém zo sladkých zemiakov, batátový chips, pena zo sedána

Hlavný chod
Marinovaný chrbát z mladého býčka, glazúrovaná baby zeleninka, chioggia, quiche z ovčieho syra, redukcia zo slameného vína

Dezert
Poppi cake s nugátom a mascarpone parfumované čajom Frutti di Bosco, domácou zmrzlinou Bourbon s čerstvým strúhaným kokosom

Valentín v Jeszenákovej sále
Valentín v Jeszenákovej sále
Marinovaný chrbát z mladého býčka
Poppi cake s nugátom