Degustačná večera s Rastislavom Miklovičom
Šéfkuchár Rastislav Miklovič a jeho tím si pre Vás pripravili nezabudnuteľnú 9-chodovú degustačnú večeru pri ktorej zažijete nezabudnuteľný zážitok.
Čakajú na Vás excelentné jedlá pripravené najmä z lokálnych surovín, pre priaznivcov vín ponúkame aj špeciálne napárované vína k jednotlivým chodom.
Dátum konania: 25.09.2024 (streda)
Čas: 19:00
Cena: 110€/osoba/9-chodové degustačné menu bez vínneho párovania
Cena: 150€/osoba/9-chodové degustačné menu s vínnym párovaním
Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo mailom:
T: +421220909300
E: recepcia@hotelkastiel.sk
GDPR: Účasťou na akcii dávate súhlas na fotografovanie a filmovanie za účelom výroby prezentačného materiálu z akcie pre kaštieľ.
Menu:
1, Krémový syr Agro farma Červený Kameň, feniklová pena, hruška
Kancellár, Olaszrizling, suché
2, Teľacie lýtko farma Pavlice, majoránkové krupotto, cvikla
Repa Winery, Pinot Noir Oaked Čajkov, suché
3, Silný vývar z hovädzej hrude – Pavlice, celestínska rolka
Codorniu, Cava Ars Collecta Blanc De Noirs Grand Reserva Brut, suché
4, Pstruh dúhový z ramena malého Dunaja – rybárstvo Jelka, šafránové rizoto, kvaka
Mrva & Stanko, Veltlínske zelené Kryo, suché
5, Pavlický steak z vysokej roštenky (mokré zrenie), pyré z pečených paprík, brokolicový gratín
Juraj Zápražný, Cabernet Sauvignon barrique Special Selection, suché
6, Domáci citrónový sorbet, mango gél
Zardetto, Prosecco Brut, suché
7, Pasírované uhorky, kôpor, kozí syr z farmy Semerovo
Sileni, Sauvignon blanc Cellar Selection, suché
8, Hovädzie srdce z farmy Pavlice, šalotkový velouté, zelerová pena
Velkeer, Dunaj, suché
9, Domáce jahodové parfait, tvaroh, med z Čakan
Chateau Rubáň, Cabernet Sauvignon rosé, polosuché